top of page

SAVE THE DATE

30 juni 2022
Martini's drinken

10 jaar geleden gingen Mark Hillen en Willemijn Verloop naar de notaris. Na brede en hartverwarmende steun voor de plannen. Social Enterprise NL was geboren. Omdat sociaal ondernemerschap in Nederland nog totaal onbekend was. Omdat we een ander bedrijfsleven nodig hebben.

Noem het hoe je het wil. Impact ondernemen, maatschappelijk ondernemen, sociaal ondernemen. Groeiende en bloeiende bedrijven die de wereld verbeteren zijn niet meer weg te denken en niet meer te stuiten. Ze zijn nu overal. Van het regeerakkoord tot in jouw dorp of wijk. En ze maken overal verschil: van een leefbaar loon in Ivoorkust tot het redden van onze eigen biodiversiteit. 

 

2022-04-01 (6).png

© De Maaltuin

Het Social Enterprise NL 10 jaar Festival!
 

We zijn uitverkocht! Heb je nog geen kaartje bemachtigd, maar wil je wel heel graag komen? Stuur dan een mailtje naar info@social-enterprise.nl dan kom je op de reservelijst. Als dan een kaartje vrij komt krijg je van ons bericht.

 

Op het festival vieren we 10 jaar Impact first, 10 jaar de beweging van ondernemers die laten zien dat het anders kan. 10 jaar tegen de stroom in roeien, 10 jaar vooroplopen naar een impact economie. En dat was nooit belangrijker dan nu.
 
We vieren het
donderdag 30 juni met elkaar. Het is hoog tijd om te ontmoeten, te inspireren en samen naar de toekomst te kijken. 
 
Het festivalprogramma
In ons barstensvolle programma kun je voor ieder wat wils verwachten: bijzondere ontmoetingen, nieuwe ideeën en vrolijkheid. Van een Impact Wandeling door de natuur, tot bijzondere attracties. We hebben de lekkerste hapjes en drankjes (uiteraard van collega sociaal ondernemers). Samen met de Maaltuin verzorgen we een diner, bio én vega. Het wordt een groot spektakel met muziek, toffe sprekers en we zetten sociaal ondernemers op een verrassende manier in het zonnetje. Er is zeker wat te winnen. We grijpen dit moment aan om samen te bouwen aan een betere wereld en te proosten op de toekomst. Zien we je 30 juni?

We vieren het samen!
Vol is vol; In eerste instantie kan ieder lid 3 kaartjes bemachtigen. Helaas is de locatie niet groot genoeg, zodat iedereen zijn of haar voltallige team kan uitnodigen. Mocht je willen vragen naar meer mogelijkheden of heb je ideeën, neem dan contact met ons op via info@social-enterprise.nl
 
Praktisch

  • Datum: Donderdag 30 juni

  • Tijd: Inloop vanaf 14:30 uur. Afterparty eindigt om 23:00 uur.

  • Locatie: Vliegbasis Soesterberg.

  • Ticketprijs: €75 ex btw.

  • What's included: een geheel verzorgde middag en avond met lekkere hapjes, drankjes, een diner en een top programma met verschillende activiteiten, sprekers en muziek.

  • Route: Op de locatie is voldoende parkeermogelijkheid. Goed bereikbaar met OV; pendelbussen vanaf NS-station Den Dolder.


 

bottom of page