top of page
publiek_edited.jpg

De Publieksprijs

applaus.jpg

Nee, dit is niet de traditionele publieksprijs waar het publiek de winnaar kiest. Dit is de prijs voor diegene die een breed publiek heeft weten te bereiken met de communicatie. Natuurlijk, alles begint bij een inspirerend product of service dat waarde toevoegt. Dan weten mensen je automatisch te vinden. Maar jij als trotse social enterprise wil meer mensen aanspreken buiten de eerste, organische groep. Een goed verhaal vertellen helpt daarbij. Want verhalen hebben de kracht om te binden en te bewegen, om te raken en te inspireren. Precies waar deze categorie om draait. Het bereiken van het publiek. Welke social enterprise steekt er dit jaar communicatief bovenuit? Wie raakt harten met hun campagnes? Wie maakt social impact en indruk met hun jaarrapport? 
 

Voor wie 

Voor elke social enterprise natuurlijk. Maar dat zijn dan waarschijnlijk wel degenen die veel bezig zijn met hun verhaal, en hoe dat te vertellen. Want in een wereld met een overvloed aan content is het niet eenvoudig om te blijven hangen. Sterker, om mensen aan je te binden. Deze award is er dus voor social enterprises met stopping power.  

Waarom wil je winnen

Mocht je winnen, dan heb je waarschijnlijk voor deze nominatie al de nodige publiciteit gehad. Dat neemt niet weg dat je via deze award dubbel en dwars erkenning krijgt voor je skills als storyteller. Een vak op zich. Je krijgt niet alleen erkenning, je geldt ook als inspiratiebron voor de sector. Naast de eer wint de winnaar 5000 euro en een passend coachingstraject mogelijk gemaakt door het ABN AMRO Versnellingsfonds.

Nominatieproces

Het nomineren is officieel gesloten. Op basis van jullie inzendingen en onze eigen lijst, kiezen we een top-5, waarna de jury een winnaar kiest. 

Nom_Publiek vierkant.png

De genomineerden voor de Publieksprijs zijn...

Wie zitten er in de jury?

Kees Klomp_edited.jpg

kees klomp

- thrive

Donovan van Heuven_edited.jpg

Donovan

van Heuven

- MT/Sprout

Isolde Schram_edited.jpg

Isolde Schram

-Hop Step & Leap

Portret-Marieke-Eyskoot01.jpg

Marieke Eyskoot

- duurzaamheidsexpert

bottom of page