top of page
Vrouwelijke ondernemer van het jaar

Waarom wil je winnen 

Misschien denk je, moeten we nog steeds een specifieke categorie hebben voor vrouwen? Ik doe gewoon mijn ding en werk elke dag met een bak positieve energie voor een betere toekomst, in meerdere opzichten. Snappen we, toch ligt er nog steeds een wereld te winnen als het om diversiteit gaat. Ook wat betreft vrouwen en de arbeidsmarkt.  Naast de eer wint de winnaar 5000 euro en een passend coachingstraject mogelijk gemaakt door het ABN AMRO Versnellingsfonds.

 

Nominatieproces

Het nomineren is sinds 13 mei gesloten. Hieronder vind je de genomineerden.

De genomineerden voor Vrouw van het Jaar kunnen zichzelf voor de jury presenteren tijdens de Q&A op 23 juni 10:00-12:00.

The future is female.jpg

47% van de sociale ondernemingen heeft een vrouwelijke oprichter. Dat is een indrukwekkend percentage, zeker als we het vergelijken met het percentage vrouwelijke MKB oprichters of kijken naar de diversiteit in bedrijven of traditionele boardrooms.  Met deze prijs zetten we een vrouwelijk sociaal ondernemer in de spotlight, omdat zij een rolmodel is voor anderen en om haar aan te moedigen in haar ondernemerschap.

 

Voor wie 

Deze Prize is voor een female founder die een voorbeeld is in de beweging. Het is in elk geval een vrouw die op een bijzondere manier het verschil maakt binnen het veld van de social enterprises. 

Nom_VO vierkant.png

De genomineerden voor Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar zijn.....

Wie zitten in de jury?
Virginia Yanquilevich_edited.jpg

- Dopper

Virginia yanquilevich

Chantal Korteweg 1kl - Copy.jpg

chantal korteweg

- ABN AMRO

Maria van der Heijden_edited.jpg

- MVO Nederland

maria van der heijden

Persfoto Nancy LTE2-077_edited.jpg

Nancy poleon

- Brandedu

bottom of page