top of page

Contact

Over Social Enterprise NL

Social Enterprise NL is een landelijke netwerkorganisatie en aanjager van de groeiende beweging van sociaal ondernemers. De 425 leden maken gebruik van workshops en groeiprogramma's en ontvangen ondersteuning van coaches. Social Enterprise NL viert dit jaar haar tienjarig bestaan en zorgt voor zichtbaarheid van sociale ondernemingen, betere wet- en regelgeving en activatie van stakeholders op gemeentelijk, regionaal en nationaal niveau. Voor meer informatie, zie hier.

Adres

cabralstraat 1

1057 cd amsterdam

Mede mogelijk gemaakt door
abn amro logo.png

“Met de Social EnterPrizes mogen we in samenwerking met het ABN AMRO Versnellingsfonds 5 sociaal ondernemers in het zonnetje zetten met een van de awards en bijbehorende prijzen. Van volwassen bedrijf tot nieuwkomer, iedere ondernemer maakt kans op deze onderscheiding. Deze 5 sociaal ondernemers gaan naar huis met eeuwige roem, een coachingstraject via ABN AMRO en een mooi geldbedrag van €5.000 vanuit het ABN Versnellingsfonds.”

over 5media: 
5 is een impact media stichting die samenwerkt naar een duurzame toekomst. 5 moedigt de kracht van verbeelding, het elkaar vinden in goede ideeën en het ondersteunen van realistische dromers aan. Door elk verhaal, partnerschap en gemeenschapsevent proberen zij te inspireren en nieuwe perspectieven te delen over het - samen - creëren van een klimaatvriendelijke toekomst. Voor meer informatie, zie  www.fivemedia.com.

5_logo_RGB_yellow.png
bottom of page