top of page

social enterprise van het jaar

Dit is de prijs der prijzen. Wanneer je deze in de wacht sleept met je bedrijf, heb je aantoonbare impact gemaakt dit jaar en een sterk positieve maatschappelijke bijdrage geleverd. Via klinkende groei, een bijzonder partnerschap of het inspireren van een groot aantal mensen om bij te dragen aan je beweging. Jouw visie raakt mensen en brengt ze in beweging. De toekomst ligt aan je voeten, en door jouw product of service ook aan die van ons. De winnaar van Social Enterprise van het jaar is een jaar lang het uithangbord van de impacteconomie. 

Waarom wil je winnen 

Een jaar lang deze titel mogen voeren, best tof toch? Als oorkonde op je website, als ster in vele filmpjes of andere communicatieve uitingen. En natuurlijk vol trots op bedrijfsfeestjes, zakelijke bijeenkomsten of op de familieverjaardag. Deze prijs heeft aanzien binnen de hele social enterprise community. En daarbuiten. De lijst van genomineerden dwingt respect af, sta jij er straks tussen?  Naast de eer wint de winnaar 5000 euro en een passend coachingstraject mogelijk gemaakt door het ABN AMRO Versnellingsfonds.

Voor wie

Nou denk je misschien, wauw, dat klinkt best groot. Dat is misschien ook wel zo, maar dat betekent niet dat je ook een grote organisatie moet zijn die letterlijk en figuurlijk grensoverschrijdend werkt. Het grote zit ook in het kleine, in het meenemen van mensen, het inspireren en het positief beïnvloeden. Van mobiliteit tot verzorging. De meest impactvolle social enterprise van Nederland heeft vele gezichten. En misschien wel die van jou. 

Nominatieproces

Het nomineren is op 13 mei gesloten. Hieronder vind je de genomineerden van de categorie Social Enterprise van het Jaar.

De Q&A waarin de genomineerden voor Social Enterprise van het Jaar zichzelf kunnen presenteren vindt plaats op 16 juni 10:00-12:00 

winnen_edited.jpg
De genomineerden:
Nom_SE vierkant.png

De genomineerden voor Social Enterprise van het Jaar zijn....

De juryleden, wie zijn dat eigenlijk? Grote namen binnen de community, met sterkhouders als: 

SE Willemijn persfoto overig - 3_edited.jpg

Willemijn Verloop

- Rubio

Henk-Jan.jpg

Henk jan Beltman

- Tony's chocolonely

image (1).png

Wineke haagsma

- PwC

eric-buckens-aasif_edited.jpg

Eric buckens

- ABN AMro

bottom of page