top of page

Nieuwkomer van het jaar

De naam zegt het al, je bent relatief jong en net begonnen. Je bent 't impactvolle groentje. Je organisatie blaakt van de positieve energie om de wereld positief te veranderen. Je bent maximaal twee jaar operationeel, maar hebt stiekem al naam gemaakt op je eigen vierkante meter of zelfs daarbuiten. Je naam gonst al rond in de wandelgangen, eentje om in de gaten te houden, maar die wel al indruk maakt en zorgt voor impact.  

 

Van onderwijs tot facilitaire dienstverlening, van journalistiek tot horeca, van zorg tot onroerend goed. Jij als new kid on the social block opereert in uiteenlopende sectoren. Maar wat jullie allemaal gemeen hebben is dat jullie niet langer dan twee jaar bezig zijn. Je bent dus een jonge hond met flinke ambities. Jullie willen de lokale markt opschudden met positieve verandering, of misschien wel landelijk hoge maatschappelijke ogen gooien.  

Voor wie

Zou dit niet een onwijs toffe aanmoediging zijn van het feit dat je goed op weg bent en aan de sociale weg timmert? Sleep deze prijs in de wacht, en er zijn nog meer ogen op je gericht, alleen maar leuk. Het versnelt je ontwikkeling en kan zelfs je doorbraak betekenen. Naast de eer wint de winnaar 5000 euro en een passend coachingstraject mogelijk gemaakt door het ABN AMRO Versnellingsfonds.
 

 

Het nomineren is sinds 13 mei gesloten. Hieronder vind je de genomineerden. Deze 7 krijgen de kans zich te presenteren aan de jury en die kiest drie finalisten. De drie finalisten pitchen op het Social Enterprise NL Festival en het publiek kiest vervolgens de winnaar.

De 7 nieuwkomers die zijn genomineerd voor deze categorie kunnen zichzelf presenteren tijdens de Q&A op 9 juni 15:00-17:00. 

Waarom wil je winnen

Nominatieproces

De genomineerden voor Nieuwkomer van het Jaar zijn...

Nom_Nieuw vierkant.png
Die juryleden, dat zijn:  
Hugo Westerink_edited.png

Hugo westerink

- ABN AMRO

Mireille Geijssen.jpg

Mireille geijssen

- i-did

Bulent Dogan_edited.jpg

Bulent dogan

- bms security

Idriss Nor_edited.jpg

Idriss nor

- stichting doen

Zou dit niet een onwijs toffe aanmoediging zijn van het feit dat je goed op weg bent en aan de sociale weg timmert?

bottom of page